[email protected]   

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 RON

Sângerarea gingiilor: 6 sfaturi pentru tratarea și prevenirea

Scuipi sânge în timp ce te speli pe dinți? Acest lucru nu trebuie ignorat - în majoritatea cazurilor, sângerarea gingiilor este un simptom al gingivitei, care poate duce la pierderea dinților și la toate procedurile necesare și costisitoare. Gingiile hemoragice nu se vor rezolva singure, deci este important să luați măsuri cât mai curând posibil.

Scuipi sânge în timp ce te speli pe dinți?

Acest lucru nu trebuie ignorat – în majoritatea cazurilor, sângerarea gingiilor este un simptom al gingivitei, care poate duce la pierderea dinților și la toate procedurile lungi și costisitoare care urmează.

Veți învăța din acest articol cum să vindecați sângerarea gingiilor într-un mod natural și să preveniți repetarea acesteia!

sangerari gingivale

Care este cauza sângerării gingiilor?

Sângerarea gingiilor poate apărea din cauza înlocuirii periuței de dinți sau a aței dentare necorespunzătoare.

În majoritatea cazurilor, totuși, este un simptom al gingivitei.

Inflamația gingiilor este de obicei cauzată de placa dentară – bacterii care se acumulează în jurul și între dinți.

sangerari gingivale
igiena orala

Placa dentară se „calcifică” în timp, creând tartru pe care bacteriile continuă să se acumuleze (și o fac și mai repede).

Acest lucru este evitat cu o igienă bucală bună, cel mai important lucru fiind periajul corect (de la gingii până la dinți) și regulat (de două ori pe zi, timp de 2 minute) și alegerea corectă a pastei de dinți.

igiena orala

Sângerarea gingiilor - ar trebui să fiu îngrijorat?

Sângerarea gingiilor este un semn de avertizare că ai gingiile inflamate.

Gingivita se poate transforma rapid într-o problemă foarte gravă, deci cu siguranță nu merită ignorată.

Aceasta este una dintre principalele cauze ale pierderii dinților, dar poate duce și la probleme mai grave în alte părți ale corpului – cercetările arată că mareste șansa de a dezvolta boli de inimă, accident vascular cerebral și osteoporoză.

În cazul adulților de 40 de ani, până la 80% din pierderea dinților aparent sănătoși este responsabilă de gingivită, care este principala cauză a procedurilor de înlocuire dentară lungi și costisitoare.

dureri dentare

Gingivita: simptome

6 sfaturi pentru tratarea și prevenirea sângerării gingiilor și a inflamației

# 1 Renunțați la fumat

Nu numai că fumatul pune în pericol sănătatea gingiilor și a dinților – fumătorii vor observa și gingivita mai târziu (și poate prea târziu). Mucoasa și gingiile lor orale sunt atât de modificate încât nu sângerează sau sângerează foarte puțin. Prin urmare, mulți fumători nu observă gingivită până când boala nu este deja foarte dezvoltată.

fumat

# 2 Periere regulată și înlocuirea periei

Spălați-vă dinții de două ori pe zi, timp de cel puțin 2 minute. Asigurați-vă că vă schimbați peria de dinți suficient de des (cel puțin o dată la 3 luni) și că vă spălați corect, ceea ce înseamnă de la gingii la dinte.

igiena orala

# 3 Folosirea aței dentare regulată


Dacă ați observat sângerarea gingiilor și alte simptome de inflamație, nu încetați folosirea atei dentare! Dimpotrivă – folosirea aței dentare sau curățarea spațiilor interdentare este și mai importantă dacă aveți gingii inflamate. Dacă lăsați să se acumuleze mai multe bacterii în zona inflamată, inflamația se va agrava.

Folosiți ață dentară sau o perie interdentală în fiecare zi.

igiena orala

# 4 Apă sărată

Se amestecă o linguriță de sare într-o ceașcă de apă caldă și se clătește cavitatea bucală cu ea cel puțin o dată pe zi. Acesta este un pas simplu, dar important în reducerea și prevenirea gingivitei.

sare

# 5 Mai multă vitamina C

Deficitul de vitamina C poate duce, de asemenea, la sângerarea gingiilor. Să ne asigurăm că dieta noastră este bogată în vitamina C – ca urmare, gingiile și dinții noștri vor fi, de asemenea, mai sănătoși!

legume

# 6 Alegerea unei paste de dinți

Atunci când alegeți o pastă de dinți, asigurați-vă că îndepărtează cât mai eficient placa și bacteriile dăunătoare din gură, ceea ce duce la inflamații și sângerări ale gingiilor și care asigură sănătatea generală a cavității bucale.

pasta de dinti neagra

Dacă urmați aceste sfaturi, veți reduce foarte mult probabilitatea de sângerare și inflamație a gingiei.

Cu toate acestea, dacă vă confruntați deja cu sângerarea gingiilor, sfaturile vă vor ajuta să rezolvați mai repede această problemă. Pe lângă respectarea sfaturilor de mai sus, trebuie să vizitați și un medic dentist!

În cele ce urmează, vă vom prezenta o pastă de dinți care este extrem de eficientă în îndepărtarea plăcii – și într-un mod natural!

Pasta de dinți naturală împotriva gingiilor inflamate și a sângerărilor

Pasta de dinți neagră naturală Karbonoir se distinge (pe lângă cărbunele activ de calitate din nucă de cocos, obținut printr-un proces special certificat) și printr-un  amestec foarte special de ingrediente naturale de înaltă calitate.

pasta de dinti neagra

Ingredientele naturale de înaltă calitate combinate împreună în pasta de dinți neagră Karbonoir sunt extrem de eficiente în tratarea și prevenirea sângerării gingiilor și a gingivitei.

7 ingrediente naturale care vor bate și preveni sângerarea gingiei

# 1 cuișoare

Cuișoarele și uleiul lor conțin un compus numit eugenol, care are un puternic efect antiseptic și reduce cantitatea de bacterii dăunătoare din gură. În plus, acționează și ca un analgezic – în caz de durere de dinți, cuișoarele și uleiul lor sunt o soluție excelentă, deoarece ameliorează durerea și dezinfectează zona bolnavă și inflamată.

cuisoare

# 2 fructe de ienupăr

Fructele de ienupăr sunt bogate în vitamina C, care asigură funcționarea normală și circulația sângelui gingiilor și acționează ca un antiseptic care vindecă infecțiile și inflamațiile.

afine

# 3 Cărbune activ de nucă de cocos

Cărbunele activ este una dintre cele mai absorbante substanțe din lume –  se leagă de bacterii și murdărie și astfel le îndepărtează eficient, ceea ce este extrem de dorit dacă vrem să îndepărtăm placa și să prevenim gingivita.

carbune activat

# 4 ulei de arbore de ceai

Frunzele de arbore de ceai au fost deja mestecate de către aborigenii tribali, întrucât erau foarte conștienți de efectele sale actiseptice. Uleiul de arbore de ceai este recomandat pentru a preveni gingivita și pentru a trata gingiile umflate, care sângerează.

natural

# 5 Ulei de cocos

Uleiul de cocos are un număr mare de efecte pozitive, inclusiv o reducere a inflamației și a bacteriilor dăunătoare.

ulei de cocos

# 6 flint

Cuarțul este una dintre cele mai ecologice resurse naturale regenerabile care îndepărtează placa dentară și petele de pe dinți într-un mod sigur și natural.

ceara

# 7 Ulei de eucalipt

Uleiul de eucalipt a fost folosit istoric pentru tratarea rănilor, reducerea inflamației și a durerii. Pasta de dinți ajută la distrugerea bacteriilor dăunătoare din gură, reduce inflamația și accelerează procesul de vindecare.

Efectul de albire nu este deloc cel mai mare avantaj al acestei paste de dinți

Datorită cărbunelui activ, pasta de dinți este o modalitate eficientă de a albi dinții în mod natural.

Cu toate acestea, așa cum spune Larisa Smrekar, directorul companiei, „în timpul dezvoltării pastei de dinti, ne-am gândit nu doar curățenia și albul dinților, ci și sănătatea lor. Suntem conștienți de faptul că dinții și gingiile sunt și mai importante pentru sănătatea generală a corpului și a organelor interne. „

Alegerea ingredientelor naturale de înaltă calitate care vor avea grijă de îngrijirea generală a întregii cavități bucale a fost esențială pentru proiectarea pastei de dinți.

pasta de dinti neagra

Larisa Smrekar, director

Această pastă de dinți neagră cu un gust plăcut, răcoritor, dar blând și o structură extrem de delicată este, de asemenea, complet lipsită de culori și conservanți artificiali, alcool, fluor, agenți de spumare sintetici, îndulcitori artificiali, SLS și parfumuri sintetice.

Produsele cosmetice naturale Karbonoir au impresionat deja peste 220.000 de utilizatori din Slovenia și Europa!

Alăturați-vă utilizatorilor mulțumiți de pastă de dinți Karbonoir, care îmbunătățește albul dinților și previne inflamația și sângerarea gingiilor – într-un mod natural!

Pasta de dinți neagră naturală

69 ron

P.S.: Garanție de 30 de zile: în caz de nemulțumire vă vom rambursa banii!

P.P.S.: Livrare rapidă și sigură: livrăm în aceeași zi sau cel târziu mâine!

DRUGI ČLANKI

carii dentare

Carii dentare si 5 alimente care sunt mai rele decat bomboanele

Fiecare copil știe că bomboanele sunt dăunătoare pentru dinți. Cu toate acestea, există alimente care ne pot deteriora dinții chiar mai mult decât zahărul din bomboanele obișnuite. În acest articol vă prezentăm 5 alimente care ar trebui evitate daca vrem să ne protejăm dintii de carii si alte probleme. (Bine, suntem doar oameni – dacă nu doriți să renunțați la aceste alimente în niciun caz, avem și câteva sfaturi la sfârșitul acestui articol despre cum puteți reduce impactul negativ al acestor alimente.)

dermatita atopica

Dermatita atopica : simptome si 5 remedii

Ce sunt acești solzi și cruste pe pielea bebelușului meu? Dacă într-adevăr este dermatita atopica, ce pot face în legătură cu aceasta? În articolul de mai jos, vorbim despre simptomele acesteia și rezumăm cele mai valoroase sfaturi din partea părinților.

sangerarea gingiilor

Sângerarea gingiilor: 6 sfaturi pentru tratarea și prevenirea

Scuipi sânge în timp ce te speli pe dinți? Acest lucru nu trebuie ignorat – în majoritatea cazurilor, sângerarea gingiilor este un simptom al gingivitei, care poate duce la pierderea dinților și la toate procedurile necesare și costisitoare. Gingiile hemoragice nu se vor rezolva singure, deci este important să luați măsuri cât mai curând posibil.

Adăugați încă cel puțin lei 150.00 pentru a beneficia de transport gratuit!
Coșul tău este gol

Mergi la magazin să vezi produsele noastre

Achiziționarea săpunului negru Karbonoir, se poate realiza de pe site-ul partenerului nostru, eMAG.

Comandarea produselor Karbonoir, se poate realiza pe site-ul partenerului nostru, eMAG.