[email protected]   

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 RON

affiliate

program


Aceasta este secțiunea de afiliați a acestui magazin. Dacă sunteți un afiliat existent, vă rugăm să vă conectați pentru a accesa panoul de control.
 


Sunteți și unul sau unul dintre cei care pur și simplu adoră cosmeticele Karbonoir și le place să răspândească o vorbă bună despre ele prietenilor, cunoscuților, colegilor, urmăritorilor de pe rețelele de socializare, ...?

Ei bine, dacă sunteți sau doriți doar să câștigați bani în plus având încredere în produse, atunci acest program de afiliere este perfect pentru dvs.!

deodorant natural

De ce să vă alăturați echipei Karbonoir?

Da, ați auzit bine, ECHIPELE. Alăturându-vă programului de afiliere Karbonoir, deveniți un membru extern al echipei Karbonoir, care împreună a ajuns deja la peste 125.000 de utilizatori!

Modul în care aduci produsele mai aproape de prietenii și urmăritorii tăi îți rămâne (gura în gură, postări pe rețelele de socializare, articole de blog, …), iar noi îți oferim un comision de până la 30% din totalul vânzărilor, vânzările nete, excluzând TVA și costuri poștale) create cu conexiunea dvs. unică.

Care sunt beneficiile mele?

Pe lângă faptul că, câștigi bani prin promovarea produselor, în calitate de membru vei putea face prima achiziție cu o reducere de până la 80%! Acest lucru se aplică unei singure achiziții cu o valoare brută maximă de 240 RON.

Vei avea și o reducere permanentă de 30% pentru achizițiile ulterioare, care va fi valabilă doar pe numele tău. De asemenea, vă vom ține la curent cu noutățile și veți avea ocazia să încercați produse noi înaintea altora!

reducere

Aș dori să mă alătur, care sunt pașii?

Formularul de înregistrare disponibil la acest link este completat mai întâi. După înregistrarea cu succes, cererea dumneavoastră va fi examinată de colega noastră, care vă va aproba sau respinge cererea. Totul depinde, desigur, de modul în care ați completat cererea. Veți primi un răspuns prin e-mail în câteva zile lucrătoare.

Care sunt celelalte conditii de utilizare?

Prin înscriere, sunteți de acord cu condițiile de utilizare disponibile la acest link.

După confirmarea cu succes de către colega noastră, puteți alege între diferite modalități de achitare a comisionului de vânzare. De asemenea, informați-ne despre alegere, deoarece aceasta va fi baza pentru facturarea corectă.

echipa karbonoir
Adăugați încă cel puțin lei 150.00 pentru a beneficia de transport gratuit!
Coșul tău este gol

Mergi la magazin să vezi produsele noastre

Achiziționarea săpunului negru Karbonoir, se poate realiza de pe site-ul partenerului nostru, eMAG.

Comandarea produselor Karbonoir, se poate realiza pe site-ul partenerului nostru, eMAG.