[email protected]   

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 RON

Bine ați venit pe site-ul www.karbonoir.ro !

Condiții generale:

Folosirea website-ului www.karbonoir.ro constituie acceptul dumneavoastră privind respectarea Termenilor și Condițiilor de mai jos.

Karbonoir  are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând și fără o notificare anterioară, ceea ce constituie responsabilitatea dumneavoastră de a consulta periodic pagina noastra.

Date despre companie:

Karbonoir d.o.o. cu sediul în Ulica ob hrastih 11,1291 Skofljica, Slovenia (Europe), VAT: RO 45722274
TEL: +43 650 848 1290
EMAIL: [email protected]

Informații generale:

Dorim să vă subliniem faptul că imaginile și informațiile publicate pe site sunt conforme cu realitatea și sunt proprietatea furnizorului, de aceea întregul conținut al site-ului www.Karbonoir.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă de Karbonoir.

Accesarea site-ului se face într-un mod gratuit pentru toți utilizatorii.

Obiectul site-ului:

Termenii și condițiile site-ului reprezintă dispozițiile Contractului dintre dumneavoastră și Karbonoir. Crearea acestui site are ca scop, vânzarea de produse cosmetice, în conformitate cu disponibilitatea stocului.

Informații despre produse și prețuri:

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.karbonoir.ro  sunt în RON. Acestea sunt valabile la momentul accesării paginii, Karbonoir rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.karbonoir.ro  sunteti datorați să achitați integral contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

Înregistrarea ca utilizator Karbonoir:

Pentru realizarea acestei acțiuni, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email și o parolă. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site.

Plasarea unei comenzi:

Orice client poate efectua comenzi pe site, prin adăugarea produselor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza comanda după alegerea modalității de plată și acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului, respectiv a politicii de confidențialitate.Dupa finalizare, detaliile comenzii se pot verifica in atasamentul emailului de confirmare. Prin finalizarea comenzii Clientul cofirmă prin aceasta că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii.

Procesarea comenzii:

Dupa înregistrarea comenzii, veti primi prin e-mail un raspuns automat de confirmare. De asemenea, veți fi contactat de către unul dintre consultanții noștri pentru confirmare, sau veți primi un sms de confirmare. Comenzile primite pana in ora 12, sunt de regula procesate in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare. Produsele sunt de regula livrate in termen de 1-3 lucratoare. In situatii exceptionale, termenul de livrare se poate prelungi.

Facturarea:

Dupa ce are loc procesarea comenzii, veti primi prin e-mail factura dumneavoastră.

Metoda de plată:

Produsele comandate pot fi achitate cu numerar (cash on delivery) în momentul livrării acestora sau prin opțiunea cardului bancar.

Livrarea produselor:

La momentul expedierii comenzii dumneavoastra, veti primi o confirmare electronica, din partea firmei de curierat GLS, ce contine detalii privind firma de curierat si numarul coletului. Livrarea comenzilor se asigura prin GLS – Romania, iar produsele vor intra in posesia dumneavoastră între 1-3 zile lucrătoare.

Confidențialitate:

Informațiile furnizate de către Client vor rămâne în proprietatea Karbonoir și se garantează, în condițiile legii, păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal ale clienților și dreptul acestora la protecția vieții private. Scopul colectării datelor este furnizarea de bunuri și servicii, iar Karbonoir garanteaza că nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fără consimțământul dumneavoastră.

Garanție de satisfacție de 30 de zile!:

În plus față de dreptul de retragere din contractul de cumpărare în termen de 14 zile, oferim cumpărătorilor magazinului online karbonoir.ro o garanție de satisfacție de 30 de zile. Garanția de satisfacție înseamnă că puteți, în caz de nemulțumire față de produsele noastre, să ne trimiteți produsele înapoi și vă vom restitui întreaga valoare de achiziție a produselor (fără costul de expediere). În cazul în care doriți să utilizați garanția de satisfacție de 30 de zile, anunțați-ne în scris la adresa de e-mail [email protected] în termen de 30 de zile de la data achiziției și trimiteți-ne produsele împreună cu factura la următoarea adresă : Karbonoir doo, strada Calea Bucureștilor, nr.21, Pantelimon, Ilfov, tel. 0740089357. Puteți returna produsele chiar dacă le-ați folosit deja. Vă vom întreba despre motivul returnării dvs., deoarece astfel ne veți ajuta să îmbunătățim produsele și serviciile noastre. Vă rugăm să rețineți că garanția de satisfacție de 30 de zile poate fi utilizată numai de clienții care și-au finalizat comanda pe site-ul karbonoir.ro. Din păcate, nu putem oferi această garanție clienților care au achiziționat produsele noastre în alte magazine (magazine fizice, eMAG etc.).

Solicitare retur:

In cazul in care ati achizitionat produse de la noi si doriti sa le returnati, va rugam sa ne contactati prin unul dintre mijloacele puse la dispozitie pentru departamentul de relatii cu clientii.

Pentru orice intrebare sau nelamurire, contactati departamentul de reclamatii prin Telefon: 074.008.9357 (numar cu tarif normal) sau pe email la adresa [email protected] .

Adăugați încă cel puțin lei 150.00 pentru a beneficia de transport gratuit!
Coșul tău este gol

Mergi la magazin să vezi produsele noastre

Achiziționarea săpunului negru Karbonoir, se poate realiza de pe site-ul partenerului nostru, eMAG.

Comandarea produselor Karbonoir, se poate realiza pe site-ul partenerului nostru, eMAG.