Bine ați venit pe site-ul www.karbonoir.ro !

Condiții generale:

Folosirea website-ului www.karbonoir.ro constituie acceptul dumneavoastră privind respectarea Termenilor și Condițiilor de mai jos.

Karbonoir  are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând și fără o notificare anterioară, ceea ce constituie responsabilitatea dumneavoastră de a consulta periodic pagina noastra.

Date despre companie:

Karbonoir d.o.o. cu sediul în Ulica ob hrastih 11,1291 Skofljica, Slovenia (Europe), VAT: SI 51633060
TEL: +43 650 848 1290
EMAIL: [email protected]

Informații generale:

Dorim să vă subliniem faptul că imaginile și informațiile publicate pe site sunt conforme cu realitatea și sunt proprietatea furnizorului, de aceea întregul conținut al site-ului www.Karbonoir.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă de Karbonoir.

Accesarea site-ului se face într-un mod gratuit pentru toți utilizatorii.

Obiectul site-ului:

Termenii și condițiile site-ului reprezintă dispozițiile Contractului dintre dumneavoastră și Karbonoir. Crearea acestui site are ca scop, vânzarea de produse cosmetice, în conformitate cu disponibilitatea stocului.

Informații despre produse și prețuri:

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.karbonoir.ro  sunt în RON. Acestea sunt valabile la momentul accesării paginii, Karbonoir rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.karbonoir.ro  sunteti datorați să achitați integral contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

Înregistrarea ca utilizator Karbonoir:

Pentru realizarea acestei acțiuni, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email și o parolă. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site.

Plasarea unei comenzi:

Orice client poate efectua comenzi pe site, prin adăugarea produselor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza comanda după alegerea modalității de plată și acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului, respectiv a politicii de confidențialitate. Prin finalizarea comenzii Clientul cofirmă prin aceasta că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii.

Metoda de plată:

Produsele comandate pot fi achitate cu numerar (cash on delivery) în momentul livrării acestora.

Livrarea produselor:

Livrarea comenzilor se asigura prin GLS – Romania, iar produsele vor intra in posesia dumneavoastră între 1-3 zile lucrătoare.

Confidențialitate:

Informațiile furnizate de către Client vor rămâne în proprietatea Karbonoir și se garantează, în condițiile legii, păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal ale clienților și dreptul acestora la protecția vieții private. Scopul colectării datelor este furnizarea de bunuri și servicii, iar Karbonoir garanteaza că nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fără consimțământul dumneavoastră.

Politica de retur:

Dacă nu sunteți mulțumiți de produsele noastre, aveți posibilitatea de a le returna în termen de 30 de zile de la achiziționare. Produsele vor fi returnate la adresa: Karbonoir d.o.o, strada Trifoiului, nr.21, Pantelimon, Ilfov. În momentul în care, produsele vor fi recepționate, atunci vi se returnează și banii în contul dumneavoastră bancar. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu unul dintre consultanții noștri, la adresa [email protected].