[email protected]   

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 RON

1 Săpun, 7 utilizări: Ușurează-ți călătoria!

Și tu cari sticle de șampoane, balsamuri, geluri, spume de ras, demachiante în vacanță… care nu numai că ocupă mult spațiu 🙄 ci reprezintă și deșeuri inutile?

Sau cumperi acele sticle mici reutilizabile în fiecare an?

Fără sens! 🙅‍♀️

Anul acesta, uitați de toată această dezordine și de plasticul inutil, pentru că îl veți înlocui cu un singur produs. 🖤

1 sapun 7 utilizari

Săpunul negru Karbonoir este:

A impresionat deja peste 140.000 de oameni din România și din străinătate – atât de mult încât utilizatorii l-au numit „micul miracol negru””.

A rezolvat deja sau a atenuat multe probleme ale pielii sau pur și simplu i-a ajutat pe clienții noștri să obțină o piele moale, curată și sănătoasă, așa cum și-au dorit-o mereu.

Săpunul negru Kn este si foarte versatil – pentru toti cei care nu cunoasteti inca toate beneficiile săpunului negru Kn, am pregătit acest articol.

Ce va înlocui săpunul negru Kn în trusa ta de toaletă?

1. Produse de curățare și îngrijire a feței 💆‍♀

Curățarea regulată a feței este deosebit de importantă vara, când transpirația ne astupă porii. Săpunul negru Kn curăță în profunzime, previne apariția acneei și face pielea feței la fel de moale precum fundul unui bebeluș. 🤭

2. Peeling ✨

Hmm… Și dacă am sărit peste scrub pentru acele două săptămâni în care suntem în vacanță?

Dacă vacanța ta va include și plaja 🌊, nu o recomandăm! Peelingul regulat și blând al corpului este cheia unui bronz uniform.

Microparticulele de cărbune activat din săpunul negru Kn asigură un efect de exfoliere, iar pentru o exfoliere mai puternică a corpului, poți folosi și o pungă de in în care este împachetat săpunul!

3. Demachiere 💄

Săpunul negru îndepărtează perfect tot machiajul, chiar si pe cel rezistent la apă. Nu aveți nevoie de produse suplimentare – nici măcar de tampon de bumbac.

4. Gel de corp 🚿

Săpunul negru Kn este grozav pentru duș – această senzație specială de curățenie și prospețime a fost descrisă de utilizatoarea Tina Zupancic „de parcă ai fi schimbat nu numai cearșafurile de pe pat, ci și pielea”. 😌

Mai ales dacă ai problema coșurilor pe corp sau mâncărimi, săpunul negru Kn este o alegere excelentă.

5. Spumă de ras 🪒

Se dovedește a fi grozav  si ca înlocuitor pentru spuma de ras și, de asemenea, scurtează timpul de duș, deoarece nu este nevoie să aplicăm produsul pe corp de două ori (gel de duș și cremă de ras).

Pur și simplu spălați-vă cu săpun și bărbieriți înainte de a vă spăla spuma de pe corp!

6. Șampon și balsam 👩‍

Potrivit unor utilizatori, săpunul negru Kn este excelent și ca alternativă la șampon și balsam! Potrivit în special pentru persoanele cu păr mai scurt sau creț.

7. Produs de îngrijire a pielii 🌸

Săpunul negru Kn nu numai că, curăță pielea în profunzime, dar o și hrănește, deoarece conține uleiuri și unturi vegetale naturale de înaltă calitate:

Săpunul negru Kn este cu adevarat ideal si indispensabil nu numai in baia de acasa, ci si in excursii! 😊

Ninna Kozorog, neurolog, președinte al Asociației Umanitare și Slovene, a confirmat următoarele despre călătoria cu săpunul negru Kn:

Folosesc săpunul Kn de fapt în fiecare zi. Mereu „car” două cu mine. Unul pentru corp și unul pentru față. Funcționează grozav în toate călătoriile - fie că este vorba de afaceri sau de relaxare cu doar un rucsac după mine. Cea mai mare teamă a mea este întotdeauna că nu e mai mult. Avand in vedere ca, calatoresc intotdeauna foarte backpacker, ceea ce uneori este o problema pentru AD conform standardelor de igiena - este un săpun de top.
Ninna Kozorog
Neurolog, editorialist

Sfaturi suplimentare pentru a călători cu săpunul negru Kn:

Comanda acum săpunul negru Kn si ti-l trimitem maine dimineata! 😊

sapunul negru
Săpunul negru kn
69 ron

Alege un pachet și economisește!

Pentru toți fanii săpunului negru Kn, recomandăm pachetul „SIMFONIA SĂPUNULUI”, unde veți primi 1x săpun negru GRATUIT și livrare gratuită, iar noi vom planta și un copac în numele dumneavoastră 🌳!

sapunul negru
PaCHEt 5+1 gratis

Vă dorim o călătorie fericită și sigură! 🤗🧳

DRUGI ČLANKI

carii dentare

Carii dentare si 5 alimente care sunt mai rele decat bomboanele

Fiecare copil știe că bomboanele sunt dăunătoare pentru dinți. Cu toate acestea, există alimente care ne pot deteriora dinții chiar mai mult decât zahărul din bomboanele obișnuite. În acest articol vă prezentăm 5 alimente care ar trebui evitate daca vrem să ne protejăm dintii de carii si alte probleme. (Bine, suntem doar oameni – dacă nu doriți să renunțați la aceste alimente în niciun caz, avem și câteva sfaturi la sfârșitul acestui articol despre cum puteți reduce impactul negativ al acestor alimente.)

dermatita atopica

Dermatita atopica : simptome si 5 remedii

Ce sunt acești solzi și cruste pe pielea bebelușului meu? Dacă într-adevăr este dermatita atopica, ce pot face în legătură cu aceasta? În articolul de mai jos, vorbim despre simptomele acesteia și rezumăm cele mai valoroase sfaturi din partea părinților.

sangerarea gingiilor

Sângerarea gingiilor: 6 sfaturi pentru tratarea și prevenirea

Scuipi sânge în timp ce te speli pe dinți? Acest lucru nu trebuie ignorat – în majoritatea cazurilor, sângerarea gingiilor este un simptom al gingivitei, care poate duce la pierderea dinților și la toate procedurile necesare și costisitoare. Gingiile hemoragice nu se vor rezolva singure, deci este important să luați măsuri cât mai curând posibil.

Adăugați încă cel puțin lei 150.00 pentru a beneficia de transport gratuit!
Coșul tău este gol

Mergi la magazin să vezi produsele noastre

Achiziționarea săpunului negru Karbonoir, se poate realiza de pe site-ul partenerului nostru, eMAG.

Comandarea produselor Karbonoir, se poate realiza pe site-ul partenerului nostru, eMAG.