[email protected]   

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 RON

Stoarcerea coșurilor – a stoarce sau a nu stoarce….

Stoarcerii coșurilor este aproape imposibil de rezistat, deși știm că acest lucru poate agrava starea și poate lăsa o cicatrice de lungă durată pe piele. Dar există de fapt vreun adevăr ascuns în acest instinct de a stoarce coșurile? Atingerea unui coș nu este cu adevărat cea mai bună decizie?

În acest articol, veți afla despre consecințele negative ale stoarcerii și nestoarcerii coșurilor.

Dar, pentru că nu vrem să fim doar negativi, vă vom anunța și ce condiții trebuiesc îndeplinite pentru pielea fără coșuri și cum puteți avea și o piele limpede!

Să începem!

Stoarcerea coșurilor: A stoarce sau a nu stoarce ...

„Nu scoate coșurile pentru că se va înrăutăți”.

Oricine s-a confruntat vreodată cu această problemă neplăcută a pielii în viața lor (adică – practic toată lumea) a auzit probabil o poveste sau două pe tema coșurilor.

Tentației de a scoate coșurile este extrem de greu de rezistat – asta  pentru că nimeni nu vrea să meargă la școală, facultate, serviciu sau la o petrecere cu un coș alb în mijlocul frunții sau bărbiei.

Dar care sunt exact consecințele negative ale spargerii coșurilor?

cosuri

Consecințele negative ale stoarcerii coșurilor

Spargerea coșurilor (precum și a punctele negre) pot avea multe consecințe negative.

Dacă nu suntem atenți atunci când stoarcem coșurile, oricare dintre următoarele se pot întâmpla rapid:

 

  • Stoarcerea afectează glandele sebacee și agravează inflamația.
  • Bacteriile și puroiul sunt împinse și mai adânc în piele.
  • Dacă nu suntem atenți când scoatem coșuri, bacteriile pot pătrunde din mâini în rană și starea se agravează din nou.
cosuri

"Știu că nu ar trebui, dar ..."

Așadar, știm cu toții teoria , stoarcerea coșurilor este un lucru rău pe care nu ar trebui să-l faci .

În practică, însă, este diferit , este aproape imposibil să te împotrivești să scoți un coș când îl vezi în oglindă!

INFECȚIA SUB PIELE: consecințe negative ale nepăsării coșurilor

Atunci când nu reușim să scoatem un coș sau un punct negru (uneori pur și simplu nu putem, deoarece poate fi un chist), excesul de sebum și bacteriile care se adună în el continuă să se acumuleze și să se înmulțească sub piele.

Această nevoie, pe care o simțim pentru a sparge coșurile, are de fapt un sens – vrem să aducem această infecție la suprafață, de sub piele și să lăsăm pielea să se vindece.

Este întotdeauna mai bine să scoateți bacteriile la suprafață cât mai curând posibil decât să le lăsați prinse sub piele.

Dar, după cum am menționat deja, există un risc imens atunci când stoarcem coșurile. În plus, multe dintre acestea se află sub piele – așa că, nu avem niciodată ocazia de a scoate infecția la suprafață!

Deci, ce ar trebui să facem în aceste cazuri?

Cercul vicios al inflamației

Dacă să scoți un coș sau nu, este un subiect ce ar putea fi discutat la nesfârșit. Dar în curând constatăm că ne găsim într-un cerc vicios: infecție – coș – regenerare a pielii – și din nou infecție – coș …

Dacă nu stoarcem coșurile (sau o facem cu mare atenție și înțelepciune), pielea noastră poate avea mai puține cicatrici. Cu toate acestea, nu vom sparge cu succes acest cerc vicios.

Deci, cum spargi acest cerc vicios? Prin îndeplinirea următoarelor cinci condiții …

puncte negre

5 condiții pentru o piele sănătoasă fără coșuri

Putem sparge cercul vicios dacă reușim să îndeplinim următoarele 5 condiții:

  1. Nu lăsați celulele moarte ale pielii să se acumuleze pe suprafața pielii (acest lucru înseamnă că ar trebui să ne exfoliem ușor în mod regulat).

  2. Îndepărtați în mod regulat bacteriile de pe suprafața pielii care pot pătrunde în piele și pot provoca sau agrava inflamația.
  3. Curățați în mod regulat glandele sebacee care produc în exces sebum și asigurați-vă că nu se înfundă.
  4. Destul de curând „dezgolește” glandele sebacee care au început deja să se înfunde.
  5. Dacă simți că glandele sebacee sunt deja înfundate și bacteriile se acumulează deja în ele, asigura-te că această infecție ajunge la suprafața pielii cât mai curând posibil.

În anumite cazuri, coșurile sunt o boală ereditară și mai gravă care trebuie tratată cu medicamente (în acest caz, vă recomandăm să vizitați un dermatolog).

Dar, în majoritatea cazurilor, îngrijirea corectă și consecventă a pielii este ceva care poate reduce semnificativ și, în unele cazuri, poate preveni complet, noile focare de cosuri și puncte negre.

Cum putem îndeplini toate cele 5 condiții de mai sus care duc la o viață fără ciclul vicios al infecțiilor și al coșurilor care apar?

O soluție naturală fără necesitatea stoarcerii coșurilor

La Karbonoir, am reușit să dezvoltăm un săpun natural care are un succes extrem în îndeplinirea tuturor celor 5 condiții menționate mai sus!

Săpunul negru Karbonoir curăță în profunzime pielea și aduce bacteriile la suprafață, în loc să le „omoare” și să le lase în interiorul pielii. De aceea, obține astfel de rezultate uimitoare în eliminarea și prevenirea cosurilor și a punctelor negre.

Săpunul negru Karbonoir rupe cu succes acest cerc vicios.

Sapun Negru

Secretul săpunului negru Kn: cum funcționează?

Eficacitatea săpunului negru Kn este ascunsă în raportul corect dintre ingredientele naturale de calitate și un proces special la rece prin care este fabricat.

Un ingredient negru special cu o capacitate excepțională de a absorbi bacteriile și murdăria este esențial în săpunul negru – acestea sunt microparticule de cărbune activ, care este realizat printr-un proces special, certificat, din coji de nucă de cocos.

Cărbunele activ oferă o exfoliere ușoară a pielii la fiecare utilizare și astfel îndepărtează celulele moarte ale pielii de pe suprafață (un pas important în prevenirea cosurilor).

Microparticulele care pătrund  adânc în interiorul porilor, îi curăță ușor și eficient absorbind  bacteriile și aducându-le la suprafață.

Unturile și uleiurile vegetale din săpunul negru sunt pline de vitamine și alți nutrienți care hrănesc în mod eficient pielea fără să o îngrașe sau să înfunde porii.

Deoarece ingredientele naturale nu sunt supraîncălzite, își păstrează toate proprietățile nutritive benefice.

Astfel, săpunul asigură o curățare și îngrijire temeinică! Majoritatea utilizatorilor săpunului, care altfel au pielea mai grasă, declară că nu a fost necesară o cremă hidratantă după.

Mai multe despre ingredientele săpunului negru Kn

Uleiul de floarea soarelui are un efect antiinflamator și calmează roșeața. Este absorbit în piele fără a înfunda porii.

Uleiul de cocos și de măsline hidratează pielea, iar untul de shea oferă regenerarea pielii inflamate sau deteriorate și protecție naturală.

sapunul negru

Rezultatele clienților

Alja P.
Read More
Am încercat deja atâtea produse scumpe anti-coșuri și absolut niciun produs nu m-a ajutat. Din disperare, cumpăram tot ce găseam pentru acestea și, de asemenea, am dat peste săpunul vostru și l-am cumpărat, deoarece este foarte ieftin. Trebuie să spun că după 5 zile de utilizare, aproape TOATE petele roșii pe care le aveam în jurul gurii au dispărut. Grozav chiar și va MULTUMESC. Sunteți cei mai buni. Voi recomanda tutturor.
Ioan C.
Read More
Mă lupt cu acneea, cosurile si porii infundati de ani de zile. Am reușit să scap de acneea încăpățânată cu ajutorul unui cosmetician și al unui medic insa nu si de punctele negre și porii înfundați până astăzi, când am încercat săpunul vostru. Este într-adevăr un produs de top - merită fiecare bănuț. După 10 zile de utilizare, nu mai sunt porii infundati și puncte negre, iar pielea strălucește si nu mai este la fel de grasă ca înainte.
Ana S.
Read More
Eu însumi m-am confruntat cu acneea pe spate și ocazional pe față de la începutul pubertății, ceea ce mi-a afectat foarte mult stima de sine. Am încercat o mulțime de lucruri, dar acneea m-a făcut doar să mă irite mai mult. Îl folosesc de aproape 3 luni acum și pot spune doar WOW. Starea pielii de pe spatele meu s-a îmbunătățit foarte mult, acneea dispare încet, dacă mai apar cosuri, nu mai sunt roșii, inflamate și se usucă mai repede😍
Alin P.
Read More
Acest săpun negru al vostru este pur și simplu uimitor. Am mai încercat o grămadă de lucruri împotriva coșurilor și acesta este singurul lucru care a ajutat de fapt. Deci sunt super fericit 🙂
Previous
Next

Dar săpunul negru Karbonoir nu obține doar rezultate pe termen lung, ci surprinde și prima dată când este utilizat.

După spălare, pielea este netedă, moale, vizibil curățată și hrănită. După spălare, vei avea senzația că pielea ta respiră. Cu utilizarea regulată, totuși, veți observa că pielea devine semnificativ mai puțin grasă și că apar din ce în ce mai puține cosuri și puncte negre.

DE CE AM MAI MULTE Coșuri IN PRIMILE ZILE când folosesc săpunul?

echipa karbonoir

Pentru mulți utilizatori noi ai săpunului negru, apar coșuri noi în primele zile de utilizare.

Acesta este de fapt un semn bun!

În primele câteva zile (pentru unii oameni această perioadă durează până la 2-3 săptămâni) de utilizare, săpunul va scoate la suprafață toate acele mici inflamații care se pregătesc invizibil pentru un „focar” sub piele de ceva timp.

Săpunul asigură o curățare profundă, ceea ce înseamnă că pătrunde și în glandele sebacee, care au început deja să se înfunde și în care bacteriile au început deja să se înmulțească și le aduce la suprafață.

sapunul negru

Folosind săpunul în mod regulat (de 1-2 ori pe zi), veți avea grijă de exfolierea regulată (dar foarte blândă) a pielii și de curățarea profundă – chiar și tututor glandelor sebacee care supraproduc sebum, prevenind astfel înfundarea lor!

Deoarece ingredientele active ale săpunului funcționează trăgând grăsimea, murdăria și bacteriile la suprafață înainte ca acestea să se înmulțească și să se transforme în coșuri, pe viitor, va fi mult mai greu ca aceastea să apară pe pielea dumneavoastră. 

sapunul negru

Experiență: primele 2 săptămâni de utilizare a săpunului Kn

"Trebuie să recunosc că la început experiența cu procedura de curățare a pielii nu este cu adevărat cea mai plăcută. Am observat că pielea mea nu este așa cum ar trebui să fie în timpul toamnei / iernii. Pielea a devenit pur și simplu prea uscată sau prea uleioasă destul de des, dar nu a avut niciodată acea adevărată moliciune tinerească. Frecați zonele expuse direct cu săpunul negru și pielea reacționează cu adevărat. Dar reacționează prin apariția mai multor coșuri, deoarece scoate toată murdăria. În cazul meu , am continuat să frec toate coșurile intens cu săpun și să le strâng doar pe cele mai mature. După două săptămâni de utilizare o dată sau de două ori pe zi, toate coșurile s-au uscat și au dispărut - acum pielea este moale și frumoasă, nu mai există zonele problematice cu cosuri ".
echipa karbonoir
David Udovič

Rupeți cercul vicios al coșurilor!

Sapun Negru

Săpunul negru karbonoir

69 Lei

Garanție de 30 de zile

Dacă nu sunteți mulțumit de săpun, vă vom rambursa banii!

Livrare rapida si sigura

Dacă comandați acum, vă vom livra pachetul astăzi sau cel târziu mâine!

Deveniți parte din marea familie #Karbonoir_RO!

Alăturați-vă  celor de peste  150.000 de clienți mulțumiți.

Sfaturi pentru stoarcerea corespunzătoare a coșurilor

Mai jos sunt câteva sfaturi pentru stoarcerea coșurilor cât mai sigură posibilă, pe care ar trebui să le urmați dacă apar coșuri noi pe piele în primele zile de utilizare a săpunului Kn.

Vă sfătuim să nu scoateți coșurile, dacă puteți, până când nu sunt cu adevărat „coapte”. Aceasta înseamnă că au un „capac” alb și că pot fi stoarse la prima încercare. Dacă nu funcționează, nu le forța!

Asigurați-vă că vă spălați și dezinfectați bine mâinile înainte de a le strânge și, de asemenea, utilizați o batistă sau tampoane de bumbac atunci când strângeți. Instrumentele (de ex. acul) și pielea din jurul coșului, trebuie dezinfectate temeinic înainte de a scoate cosul.

DRUGI ČLANKI

carii dentare

Carii dentare si 5 alimente care sunt mai rele decat bomboanele

Fiecare copil știe că bomboanele sunt dăunătoare pentru dinți. Cu toate acestea, există alimente care ne pot deteriora dinții chiar mai mult decât zahărul din bomboanele obișnuite. În acest articol vă prezentăm 5 alimente care ar trebui evitate daca vrem să ne protejăm dintii de carii si alte probleme. (Bine, suntem doar oameni – dacă nu doriți să renunțați la aceste alimente în niciun caz, avem și câteva sfaturi la sfârșitul acestui articol despre cum puteți reduce impactul negativ al acestor alimente.)

dermatita atopica

Dermatita atopica : simptome si 5 remedii

Ce sunt acești solzi și cruste pe pielea bebelușului meu? Dacă într-adevăr este dermatita atopica, ce pot face în legătură cu aceasta? În articolul de mai jos, vorbim despre simptomele acesteia și rezumăm cele mai valoroase sfaturi din partea părinților.

sangerarea gingiilor

Sângerarea gingiilor: 6 sfaturi pentru tratarea și prevenirea

Scuipi sânge în timp ce te speli pe dinți? Acest lucru nu trebuie ignorat – în majoritatea cazurilor, sângerarea gingiilor este un simptom al gingivitei, care poate duce la pierderea dinților și la toate procedurile necesare și costisitoare. Gingiile hemoragice nu se vor rezolva singure, deci este important să luați măsuri cât mai curând posibil.

Adăugați încă cel puțin lei 150.00 pentru a beneficia de transport gratuit!
Coșul tău este gol

Mergi la magazin să vezi produsele noastre

Achiziționarea săpunului negru Karbonoir, se poate realiza de pe site-ul partenerului nostru, eMAG.

Comandarea produselor Karbonoir, se poate realiza pe site-ul partenerului nostru, eMAG.