Periuta de dinti moale cu ioni de carbune activ

(O recenzie client)

Cu siguranță vei spune probabil că nu ai nevoie de o altă periuță de dinți.
Această periuță de dinți este cu totul deosebită față de orice ai folosit înainte. A fost concepută special pentru utilizarea cărbunelui activat.

  • Periuța Karbonoir are perii moi, care sunt mai subțiri decât cei ai unei periute de dinți obișnuite. Când folosiți praf de cărbune activ, o periuță de dinți obișnuită va fi prea aspră. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să folosiți perii de dinți speciali împreună cu praful de cărbune activat.
  • Perii acesteia sunt tratați cu cărbune activ și sunt de culoarea gri închis.
  • Capul acestei periuțe de dinți este de o dimensiune mai mică și mai îngustă față de cel al unei periuțe obișnuite. Acesta este motivul pentru care poate ajunge chiar și la cele mai dificile locuri. Periuța este perfectă și pentru copii.
  • Mânerul este fabricat din plastic reciclat, deoarece susținem utilizarea materialelor refolosibile.
Safe & Secure

Întrebări frecvent adresate:

Periuțele noastre de dinți au peri negri, deoarece sunt impregnate cu cărbune activat. În acest fel, ne-am asigurat că, cărbunele activat nu-ți pătează peria de dinți obișnuită.

 

INFORMAȚII SUPLIMENTARE: Acest produs nu este o jucărie. Se folosește doar pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Informații suplimentare

Culoare >

Bej, Verde, Roz, Albastru

1 recenzie pentru Periuta de dinti moale cu ioni de carbune activ

  1. Ana

    Am primit această periuță de dinți când am cumpărat pachetul de produse și trebuie să spun că este perfectă pentru pudra de cărbune activat. Periuța de dinți are deja peri negri, așa că după utilizarea cărbunelui activ nu lasă urme pe perie. Perii sunt super moi și lungi. Curata foarte bine atât dintii cât și spatiile interdentare.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Emag

Comandarea produselor Karbonoir, se poate realiza pe site-ul partenerului nostru, eMAG.

Achiziționarea săpunului negru Karbonoir, se poate realiza de pe site-ul partenerului nostru, eMAG.