[email protected]   

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 RON

»Îmi este dor de petreceri; nici nu vreau măcar să ies din casă, să plec pe afară…«

Atenție: Gerda, o fată cu vârsta de 21 de ani, din Italia, ne-a împărtășit experiența și rezultatele ei, în urma folosirii săpunul nostru negru Karbonoir.  Dacă și tu te confrunți cu acneea, te invităm să citești acest interviu!

Gerda

Ai putea sa ne povestești despre cum a început ”experiența” cu acneea?

Mă numesc Gerda și am 21 de ani.

Desigur! Totul a început când aveam vârsta de 15 ani.

Din acel moment, am început să folosesc orice produs destinat acoperirii, sau mai bine spus mascării coșurilor care au explodat pe fața mea: machiaj, fond de ten, tot felul de corectoare, etc.

Prin urmare, totul s-a agravat.

Coșurile au început să apară din ce în ce mai multe, arătau groaznic, iar acest lucru a început să mă îngrijoreze.… Pielea mea căpătase un aspect dezgustător; mă simțeam teribil și începusem să măresc cantitatea de machiaj. 

Îmi era dor să merg la petreceri, de ieșirile pe afară cu prietenii; nu voiam nici măcar să ies din casă… Încercam mereu să îmi acopăr fața, dar acest lucru devenea din ce în ce mai dificil.

A fost foarte greu. Toată această experiență mi-a afectat într-un mod negativ, încrederea în propria persoană.

natura

Ai mai folosit și alte produse pentru tratarea coșurilor, înainte de săpunul negru Karbonoir? Care au fost rezultatele?

Da, am testat tot felul de creme, una după alta, și așa mai departe…

Am fost chiar și la doctor, unde mi s-a prescris o cremă foarte scumpă, care nu m-a ajutat deloc.

Chiar dacă găseam vreo cremă care îmi îmbunătățea ușor aspectul pielii, acest lucru nu dura o veșnicie, deoarece îmi reapăreau și mai multe coșuri și o luam mereu de la capăt. Tind să cred că acestea nu m-au ajutat deloc.

Începusem să folosesc o cremă înainte de săpunul negru Karbonoir, dar avea mai mult un efect exfoliant. Nu mă ajuta în tratarea coșurilor. Pielea doar se decojea puțin și atât.

De unde ai aflat de săpunul negru Karbonoir? Ce te-a convins să îi dai o șansă?

Am văzut un anunț care m-a redirecționat către site-ul vostru.

Acolo, am citit recenziile din partea persoanelor care au folosit săpunul, și părea că toată lumea îl iubește, ceea ce m-a convins și pe mine să îl încerc.

Mi-a atras atenția și faptul că este handmade și conține numai ingrediente naturale.

Care a fost prima impresie?

Mi-a plăcut foarte tare săculețul din fibră de in în care a venit împachetat. Mirosea și atât de bine! Mi-a plăcut cu totul, imediat. 

După ce l-am folosit pentru prima dată, pielea mea se simțea la atingere, moale și hidratată.

Când ai observat primele rezultate? Le-a mai remarcat și altcineva în afară de tine?

După ce l-am folosit de 2 ori pe zi, timp de 2 săptămâni, am observat cum acele coșuri mari și inflamate începuseră să dispară complet. 

Eram extrem de fericită. Pielea mea arăta din ce în ce mai bine și în același timp simțeam cum sunt și mai încrezătoare. 

Și da, toată lumea a remarcat acea schimbare – familia, prietenii.

Recomand tuturor acest săpun negru Karbonoir. Chiar m-a ajutat foarte mult în vindecarea coșurilor  și mi-a redat încrederea în mine… Teoretic, mi-a schimbat viața.

Sunt foarte satisfăcută de rezultatele acestui săpun.

Bineînțeles, pielea mea încă nu arată perfect, dar arată mult mai bine decât înainte. Faptul că, coșurile au dispărut, spune foarte multe.

De menționat și faptul că prețul săpunului este unul foarte mic în comparație cu randamentul și calitatea ridicată.

Ai putea să ne descrii rutina ta de îngrjire a pielii? Cum folosești săpunul negru Karbonoir?

Îl folosesc în fiecare zi, dimineața și seara. Îmi umezesc fața cu apă, spumez săpunul între palme și îmi masez pielea cu acea spumă.

De obicei, las spuma să acționeze timp de 2 minute iar apoi clătesc fața.

Este grozav și pentru îndepărtarea machiajului – îl îndepărtează complet – deci seara îl folosesc pentru îndepărtarea machiajului  și dimineața pentru curățarea pielii.

Comentariile karbonoir:

Săpunul negru Karbonoir, a ajutat deja mii de oameni aflați în situația Gerdei, îmbunătățindu-le considerabil aspectul pielii lor. Puncte negre, acnee, dermatite, ten gras…

Această poveste ne-a încurajat și motivat să împărtășim rezultatele pentru toți cei care se confruntă cu dificultăți similare Gerdei și ne dorim să ajutăm cât mai multe persoane. 

De asemenea, dacă dorești să ne împărtășești experiența ta, trimite-ne un email!

Săpun natural, fabricat manual, cu cărbune activ

Acest săpun negru este produs de o companie tânără, dinamică și fiabilă, de produse cosmetice naturale din Europa Centrală – Karbonoir.

Săpunul negru KARBONOIR

69 RON

P.S.: garanția noastră de 30 de zile: Dacă nu ești mulțumit de produsul nostru, vei beneficia de o rambursare! Nu ai nimic de pierdut în afară de coșurile tale! 😉

Secretul acestui săpun este un ingredient foarte special – cărbune activ făcut din coji de nucă de cocos. Acționează ca un exfoliant foarte blând – microelementele de cărbune pătrund în piele și se leagă de bacterii, murdărie și toxine, apoi le îndepărtează de pe piele.

Săpunul conține, de asemenea, uleiuri și unturi naturale care hrănesc și hidratează pielea. Toate acestea inițiază procesul de regenerare naturală.

RECENZII:

Matei
Aida
Marcu
Natalia
Adndreea
Sara
Monica
Tatiana
Diana

Scapă definitiv de acnee

Săpunul negru Karbonoir

69 RON

P.S.: garanția noastră de 30 de zile: Dacă nu ești mulțumit de produsul nostru, vei beneficia de o rambursare! Nu ai nimic de pierdut în afară de coșurile tale! 😉

#Karbonoir
Adăugați încă cel puțin lei 150.00 pentru a beneficia de transport gratuit!
Coșul tău este gol

Mergi la magazin să vezi produsele noastre

Achiziționarea săpunului negru Karbonoir, se poate realiza de pe site-ul partenerului nostru, eMAG.

Comandarea produselor Karbonoir, se poate realiza pe site-ul partenerului nostru, eMAG.