[email protected]   

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 RON

Împărtășește-ți experiența cu noi!

Comunitatea noastră este inima companiei noastre, așa că dorim să vă încurajăm creativitatea și colaborarea!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că am început un nou program în care puteți deveni parte din povestea noastră și, în același timp, puteți primi recompense pentru implicare.

1. 15+ AL DOILEA VIDEO ➡️ VOUCHER CADOU DE 250 RON pentru achiziții în magazinul online karbonoir.ro

Împărtășiți-vă experiența cu produsele noastre într-un videoclip, pe care îl puteți trimite la [email protected] . (Sugestie: dacă videoclipul este prea mare pentru a fi trimis prin e-mail, trimiteți-l prin wetransfer.com .) În schimb, veți primi un voucher cadou de 250 RON pentru achizițiile din magazinul online karbonoir.ro.

PS: poți oferi și cadou certificatul cadou, deoarece nu este legat de numele tău.

Puteți înregistra mai multe videoclipuri pentru diferite produse. Pentru fiecare astfel de videoclip, primești un voucher de 250 RON pentru achiziții din magazinul nostru online.

Cerințe : videoclipul trebuie să dureze 15 secunde sau mai mult. În el, împărtășește-ți experiența cu produsul (sau arată cum să-l folosești). Persoana și produsul ar trebui să fie vizibile în videoclip. Videoclipul ar trebui să fie de calitate acceptabilă. 

Sfat : Nu știi exact ce să spui în videoclip? Iată câteva idei: De ce ai decis să cumperi? Care a fost prima ta impresie? Ce vă place și ce nu vă place cel mai mult la produs? Cum folosești produsul, cum l-ai încorporat în rutina ta? Ai observat vreo modificare la nivelul pielii/dinților tăi? Ce alte caracteristici sunt de asemenea importante pentru tine (că este natural, că este făcut în Slovenia, că este vegan…)?

2. selfie cu produsul ➡️ VOUCHER CADOU DE 75 RON pentru achiziții în magazinul online karbonoir.ro

Trimite-ne o fotografie cu produsul nostru și primești în schimb un voucher de 75 RON pentru achizițiile din magazinul online karbonoir.ro 

PS: poți oferi și cadou certificatul cadou, deoarece nu este legat de numele tău.

De asemenea, ne puteți trimite mai multe fotografii (fiecare cu un produs diferit) și veți primi un voucher pentru fiecare astfel de fotografie.

Condiții : Fotografia trebuie să fie de calitate acceptabilă. Persoana și produsul ar trebui să fie vizibile în fotografie. 

Sfat : Fii creativ! Faceți fotografii în locuri interesante, cu un fundal frumos, în natură…

3. Opinie scrisă ➡️ 10% reducere

Împărtășiți-vă părerea despre produsele noastre pe site-ul nostru sau pe pagina noastră de Facebook și trimiteți-ne un e-mail la [email protected] . Veți primi un cod pentru o reducere de 10% pentru trimiterea unei opinii .

Condiții: Recenzia trebuie să aibă cel puțin 10 cuvinte. Puteți semna cu prenumele sau numele și prenumele.

Cum să trimiți o opinie pe site?

  1. Accesați magazinul online .
  2. Faceți clic pe produsul pentru care doriți să trimiteți o opinie. 
  3. Faceți clic pe fila „Recenzii” (în partea de sus a paginii) pentru a afișa recenziile.
  4. Scrie-ți părerea și evaluează produsul. 

Cum să trimiți o opinie pe o pagină de Facebook?  Trimiteți recenzia dvs. la linkul: www.facebook.com/Karbonoir/reviews

Când trimiteți conținut, sunteți de acord automat cu termenii și condițiile de mai jos.

Prin participare, sunteți de acord că putem folosi materialele dumneavoastră în scopuri de marketing, cum ar fi postări pe site, rețele sociale, reclame și alte materiale promoționale. Datele dumneavoastră vor fi folosite exclusiv în scopuri legate de produsele și serviciile noastre și nu vor fi transmise unor terți fără acordul dumneavoastră.

Vă puteți retrage oricând consimțământul pentru utilizarea datelor dumneavoastră, contactându-ne la adresa de e-mail [email protected] .

Vă mulțumim pentru sprijin și cooperare. Împreună construim o comunitate minunată axată pe frumusețea și sănătatea naturală!

Adăugați încă cel puțin lei 150.00 pentru a beneficia de transport gratuit!
Coșul tău este gol

Mergi la magazin să vezi produsele noastre

Achiziționarea săpunului negru Karbonoir, se poate realiza de pe site-ul partenerului nostru, eMAG.

Comandarea produselor Karbonoir, se poate realiza pe site-ul partenerului nostru, eMAG.