🚚Transport gratuit la comenzi de peste 150 RON!

Transpirație excesivă: povestea lui Margaret

Duș de mai multe ori pe zi, schimbarea hainelor, deodorante, antiperspirante, tampoane absorbante ... Cum este viața cu transpirații excesive? Oare există vreo soluție?

Împărtășim povestea  lui Margaret, în vârstă de 33 de ani, care se luptă cu transpirații excesive încă din perioada pubertății.

POVESTEA LUI MARGARET

În jurul pubertății, am început să observ transpirații excesive.

La început, am observat transpirațiile excesive doar în situații mai stresante, cum ar fi teste, absolvire … dar de-a lungul anilor a devenit mai rău.

De exemplu, chiar dacă stăteam nemișcată la biroul meu, simțeam cum transpirația se scurgea literalmente din zona axilelor, pe brațe.

7-1.png
11.png

Deodorante, antiperspirante, tampoane absorbante ...

Făceam 2-3 dușuri în fiecare zi și mă schimbam de cel puțin 3-5 ori pe zi. Dar după o oră sau două, era necesar încă un duș.

Am avut întotdeauna pete umede sub axilele mele – până la coate. Acest lucru s-a întâmplat în ciuda deodorantelor, antiperspiranrelor  și tampoanelor absorbante pentru subraț, pe care le cumpăram din  farmacii.

Probabil că nu ar trebuie să explic cât de jenant era.

Mai ales când cineva observa că sunt îmbibată de transpirație și mă întrebat dacă fac exerciții fizice sau dacă sunt cu adevărat atât de fierbinte … De fapt, îmi era în mare parte frig, dar sudoarea îmi picura încă pe brațe.

11.png

Și bineînțeles, după o oră sau două, observam un miros neplăcut. De multe ori nu-mi scoteam haina sau jacheta pentru ca oamenii să nu observe petele de sub axile mele și pentru a nu mirosi atât de rău … De aceea, ca studentă, am încercat întotdeauna să stau departe de alte persoane din săli de curs.

Am avut întotdeauna cel puțin un tricou de rezervă de aceeași culoare, pentru ca nimeni să nu observe că m-am schimbat între ele.

Medicul meu mi-a spus că transpir excesiv probabil din cauza stresului sau a hormonilor … și probabil că și genetica joacă un rol – și atât. Nu m-a beneficiat prea mult.

100 € pe lună din cauza transpirației excesive

Pentru antiperspirantele scumpe de la farmacie, pe care le aveam întotdeauna în stoc, și pentru tampoanele absorbante, am plătit în jur de 100 EUR în fiecare lună.

Dar, din păcate, antiperspirantele nici măcar nu m-au ajutat prea mult. Mi s-a părut că mirosul neplăcut s-a dezvoltat puțin mai târziu decât s-ar întâmpla cu un deodorant obișnuit. Dar nu mi-a redus transpirația.

Random-kvadrat-8.png
4-1.png

Doar două soluții posibile pentru transpirația excesivă?

Am făcut multe cercetări pentru a vedea care ar fi opțiunile mele și am găsit două – Botox și o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea glandelor sudoripare.

Nu am vrut Botox, deoarece funcționează doar câteva luni și apoi trebuie să obțineți o nouă doză, care nu este ieftină.

M-am gândit bine și am decis a doua opțiune – adică intervenția chirurgicală.

4-1.png

O intervenție chirurgicală dureroasă, care a avut doar parțial succes

Procedura este foarte dureroasă, la fel și recuperarea. La acea vreme, toate costau mai mult de 1.000 de euro. Dar asta nu m-a deranjat cu adevărat, pentru că așteptam cu nerăbdare ca acest coșmar să se termine în sfârșit.

Dar desigur … la câteva săptămâni după procedură, transpirația excesivă a revenit. Cum este posibil acest lucru?

Chirurgul mi-a recunoscut la acel moment că, evident, nu a îndepărtat suficiente glande sudoripare în timpul procedurii și că aș putea veni din nou peste jumătate de an pentru ca procedura să fie refăcută gratuit.

În cele din urmă, am fost atât de dezamăgită încât nu am decis să mai am această procedură dureroasă – și ce se întâmplă dacă ceva nu merge bine?

6-1.png

Problemele au rămas

De atunci, am folosit din nou tot felul de deodorante – chiar am transpirat puțin mai puțin, dar am purtat în continuare tricouri de rezervă, am avut întotdeauna deodorant în geantă și m-am schimbat de cel puțin 1-2 ori pe zi la serviciu.

Cu toate acestea, problema mirosului neplăcut a rămas.

A trebuit să înlocuiesc tricourile după scurt timp, deoarece au fost distruse rapid din cauza amestecului de sudoare și deodorante. Cu toate acestea, în niciun caz nu a fost posibilă îndepărtarea mirosului care a rămas în țesătură după câteva luni.

6-1.png

Testarea unui nou deodorant

Am cumpărat pentru prima dată deodorantul Karbonoir fără nicio așteptare specială. Am vrut să încerc câteva dintre produsele Karbonoir și am adăugat și deodorantul la comanda mea.

Nu aveam așteptări majore despre asta. A fost doar un alt nou deodorant care probabil m-ar dezamăgi.

Am aplicat acest deodorant dimineața, m-am stropit cu un deodorant obișnuit (ca să nu fie nimic în neregulă) și am purtat în continuare un tricou de rezervă și un deodorant cu spray, la muncă.

karbonoir-naravni-deodorant.jpg

După aproximativ o lună de utilizare a acestui nou deodorant, am observat că nu mi-am schimbat tricoul la serviciu de mult timp.

Chiar și deodorantul suplimentar din poșeta mea a rămas nefolosit. Practic nu aveam nevoie deloc de spray deodorant, deoarece deodorantul Karbonoir era suficient.

Chiar dacă uneori era cald, nu transpiram prea mult. Nu am observat de mult un miros neplăcut … Teoretic, aș putea purta chiar și același tricou timp de 2 zile la rând, pentru că nu avea deloc un miros neplăcut.

De fapt, nu a contat pentru mine de ce – singurul lucru care a contat a fost că problema a fost rezolvată – acum nici măcar nu mi-e rușine să ridic mâna, să îmbrățișez pe nimeni, să-mi scot jachetele … toate lucrurile pe care obișnuiam să îl evit.

Chiar este totul din cauza noului deodorant?

Ei bine, într-o dimineață am uitat să aplic deodorant și așa am constatat într-un mod incomod că nu mă vindecam magic de transpirație excesivă, ci că, de fapt acest deodorant mă ajuta. 🙂

Pe site-ul Karbonoir scrie că deodorantul lor nu inhibă transpirația, dar transpir cu cel puțin 80-90% mai puțin dacă îl aplic. Și asta este foarte interesant pentru mine, pentru că oricum trebuie să transpiri puțin, într-o oarecare măsură normală,  deoarece este uman.

14-1.jpg
8-2.jpg

De ce ar cumpăra cineva un astfel de deodorant „scump”?

În ultimii 2 ani (de când am folosit deodorantul Karbonoir) nu mai trebuie să-mi fac griji cu privire la transpirația (excesivă). Transpirația a devenit ceva ce mi se întâmplă doar când fac sport și nici nu observ că ar mirosi urât.

Într-o zi prietenii mei s-au întrebat de ce cumpăr un astfel de „deodorant scump”, când un „deodorant normal” costă 2, poate 3 EUR. Ok, când au auzit prin ce am trecut, m-au liniștit că acest deodorant Karbonoir nu este într-adevăr scump și că merită fiecare bănuț. 🙂

În caz contrar, mă ține o lună întreagă oricum – spre deosebire de deodorantele cu spray.

8-2.jpg

Sper că „mărturisirea” mea va ajuta pe cineva. Prietenii mei m-au convins să o împărtășesc, deoarece este un subiect despre care este greu de vorbit. Ei bine, totul s-a terminat bine pentru mine.

Și recomand deodorantul Karbonoir oricui îi place să miroase bine – nu doar celor care au probleme cu transpirația excesivă. 🙂

Ce spun alți utilizatori ai deodorantului Karbonoir?

Cami
Cami
Read More
Felicitări pentru un deodorant atât de bun. De când alerg foarte mult, am mirosit urât de multe ori în timpul alergării, acum frica asta a dispărut. Sunt cu adevărat fericită. Întreaga mea familie il folosește.
Magda
Magda
Read More
Niciun deodorant nu mi-a tolerat până acum crize nervoase înainte de a vorbi în public, cu excepția Karbonoir. Mai mult, eu și cămașa mea după 24 de ore nu am mirosit absolut niciodată urât. Testat timp de două săptămâni la serviciu, la facultate, în mișcare și, în general, un program încărcat, rezultatele sunt (pentru mine) incomparabile cu alte deodorante naturale sau comerciale. Vă doresc tot binele!
Beni
Beni
Read More
Deodorant grozav. Miroase grozav și nu lasă pete pe cămăși, iar pe deasupra este natural. Îl recomand tuturor!
Alexandra
Alexandra
Read More
Miroase minunat! Dar am și senzația că transpir mai puțin atunci când îl folosesc. Acum pot vedea cât de agresive sunt toate celelalte deodorante, pentru că dacă folosesc vreodată un deodorant normal pielea îmi arde, dar acest deodorant natural este blând și plăcut 😊
Natalia
Natalia
Read More
Trebuie să spun că acest deodorant este cu adevărat uimitor. Nu mai folosesc deloc alte deodorante. Acest deodorant pare foarte scump, dar durează mult mai mult decât un deodorant spray obișnuit. În plus, aproape niciodată nu trebuie să-l aplic din nou în timpul zilei, pentru că într-adevăr nu miroase, chiar dacă uneori transpir. Atât de grozav 👍
Petra
Petra
Read More
Eram puțin sceptică în privința deodorantelor naturale, oriunde le-am cumpărat (în dm, malluri, farmacie.) Erau mereu acele pete galbene pe haine, iar acest lucru se observă mai ales vara când avem mâneci scurte, am observat că transpirația mirosea, (când transpiri cel mai mult la serviciu) ... 🙂 Acum, când folosesc acest deodorant, mirosul de transpirație este minim, miroase frumos a lavandă, chiar îl aplic pe mâini, când merg cu bicicleta, încă miros frumos și nu mai există pete galbene pe cămăși ... TOP TOP TOP Acesta este un deodorant de top, nu-l voi schimba NICIODATĂ.
Ana Čufer
Ana ČuferCampion național la alergare montană
Read More
În calitate de sportiv care transpiră anormal de mult, un deodorant bun este cu adevărat important și este, de asemenea, singurul produs la care sunt foarte pretențioasă. Am încercat deja o mulțime de deodorante. Ceva a mers întotdeauna prost. Fie lăsau pete, fie exista încă un miros neplăcut, fie erau prea agresive. Așa că am încercat și deodorantul natural Kn - am fost sceptică la început și nu mi-a venit să cred că a funcționat atât de bine. După aplicarea de dimineață, mă ține toată ziua și nu lasă pete. De asemenea, nu pot să nu fiu uimită de mirosul plăcut.
Previous
Next

Deodorant Natural

50 ron

P.S.: Dacă comandați acum, îl vom expedia mâine dimineață!

P.P.S: garanție de 30 de zile – în cazul puțin probabil în care nu sunteți mulțumit de deodorant, vă vom rambursa banii!
Garantie.png

GARANȚIE DE 30 DE ZILE
Ți-e teamă că deodorantul nu va fi bun și pentru tine? Nu iti face griji! În cazul puțin probabil în care nu sunteți mulțumit de deodorant, vă vom rambursa banii!

Vrei să afli mai multe despre deodorantul Karbonoir?

DRUGI ČLANKI

Copilul meu are dermatită?

Ce sunt acești solzi și cruste pe pielea bebelușului meu? Dacă într-adevăr este dermatită atopică, ce pot face în legătură cu aceasta? În acest articol, vorbim despre simptomele dermatitei atopice și rezumăm cele mai valoroase sfaturi din partea părinților.

Sângerarea gingiilor: 6 sfaturi pentru tratarea și prevenirea

Scuipi sânge în timp ce te speli pe dinți? Acest lucru nu trebuie ignorat – în majoritatea cazurilor, sângerarea gingiilor este un simptom al gingivitei, care poate duce la pierderea dinților și la toate procedurile necesare și costisitoare. Gingiile hemoragice nu se vor rezolva singure, deci este important să luați măsuri cât mai curând posibil.

Stoarcerea coșurilor – a stoarce sau a nu stoarce….

Stoarcerii coșurilor este aproape imposibil de rezistat, deși știm că acest lucru poate agrava starea și poate lăsa o cicatrice de lungă durată pe piele. Dar există de fapt vreun adevăr ascuns în acest instinct de a stoarce coșurile? Atingerea unui coș nu este cu adevărat cea mai bună decizie?

Achiziționarea săpunului negru Karbonoir, se poate realiza de pe site-ul partenerului nostru, eMAG.

Emag

Comandarea produselor Karbonoir, se poate realiza pe site-ul partenerului nostru, eMAG.