[email protected]   

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 RON

Termeni și condiții generale de utilizare a programului de afiliere pentru magazinul online Karbonoir

Programul de afiliere Karbonoir permite persoanelor fizice sau companiilor să fie recompensate pentru trimiterea conținutului nostru prin plata unui comision managerului programului de afiliat în anumite condiții.

O persoană fizică sau companie are dreptul la un comision atunci când un terț efectuează o achiziție/tranzacție, care a fost obținută prin clic pe un link web partajat de utilizator pe rețeaua sau site-ul său de socializare.

Pentru a vă alătura programului de parteneriat al magazinului online Karbonoir, este necesar să fiți de acord cu termenii de utilizare ai programului de parteneriat Karbonoir d.o.o. Prin înscrierea într-un program de afiliere, se înțelege că ați înțeles și acceptat acești termeni.

1. Cine se poate alătura și utiliza programul nostru de afiliere?

Se pot alătura programului nostru de parteneriat toate persoanele juridice și adulte, care vor furniza informațiile corecte la înregistrare. Utilizatorul programului de afiliere garantează veridicitatea datelor declarate. În cazul în care o persoană juridică sau fizică furnizează informații incomplete, inadecvate sau incorecte, ne rezervăm dreptul de a bloca contul partenerului și câștigurile. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza să cooperăm cu oricine la discreția noastră atunci când examinăm informațiile înregistrate. Un partener individual nu poate deschide mai mult de un (1) cont. Conturile cu date identice sau conexe vor fi șterse imediat. Contul fiecărui partener nu este transferabil unei terțe părți.

2. Prin înregistrarea în Programul de parteneriat Karbonoir, partenerii se angajează să:

 1. Materialul promotional si tot continutul de pe site nu vor incalca drepturile de autor sau licenta, dar continutul de pe site va fi unic.
 2. Aceștia se vor ocupa de buna funcționare a tuturor parteneriatelor. Karbonoir d.o.o. nu este obligata sa verifice buna functionare a legaturilor si sa informeze partenerii despre racordurile nefunctionale. De asemenea, nu este responsabil pentru comisioanele pierdute din cauza conexiunii incorecte a conexiunilor.
 3. Ca toate publicațiile și materialele promoționale vor fi publicate în conformitate cu regulile programului de parteneriat Karbonoir. Managerul programului de afiliați poate, la discreția sa, să notifice Partenerul despre încălcarea și să solicite remedierea încălcării. În cazul încălcărilor repetate, contul partenerului poate fi blocat.
 4. Ca site-ul lor va fi în conformitate cu legislația și reglementările din Romania.
 5. Ca vor publica link-uri afiliate numai pe site-urile deținute de ei și pe site-urile pentru care au permisiunea de a le gestiona.
 6. Ca vor recomanda sau. partaja link-uri cu terți (comisionul din propriile achiziții nu este luat în considerare).

3. Prin înregistrarea în Programul de parteneriat Karbonoir, Partenerii se angajează să nu:

 1. Posteze linkuri afiliate și alte materiale promoționale pe site-uri cu conținut ilegal, rasist, plin de ură și alte conținuturi care ar putea afecta reputația magazinului online Karbonoir. Managerul programului de afiliați își rezervă dreptul de a interzice publicarea link-urilor afiliate pe site-uri la propria sa discreție.
 2. Partenerul se angajează să nu inducă în eroare vizitatorii în nici un fel cu privire la legătura sa cu magazinul Karbonoir și să se uzufice la un reprezentant oficial.
 3. Să nu încurajeze afirmațiile neadevărate și neverificate despre produsele vândute de magazinul online Karbonoir.
 4. Că nu vor promova produse prin e-mail (liste de corespondență) către persoane de la care nu au primit permisiunea de a trimite mesaje comerciale (conform GDPR). În cazul trimiterii unui e-mail nesolicitat, contul partenerului va fi blocat imediat.
 5. Că nu vor folosi domenii care conțin mărci comerciale sau nume de produse fără permisiunea scrisă a mărcii comerciale sau a proprietarului produsului.
 6. Că nu vor cumpăra cuvinte cheie în sistemul de publicitate Google AdWords care conțin numele de marcă a Karbonoir d.o.o., inclusiv numele produselor din linie.

4. Utilizarea unei reduceri unice pentru partener la prima comandă

Fiecărui partener Karbonoir d.o.o. aprobat în programul de afiliere, i se ofera un cod pentru o reducere unică de 80% si i se va trimite la adresa de e-mail specificată în termen de 14 zile. Cuponul poate fi valorificat numai pe site-ul oficial karbonoir.ro © în termen de 2 luni de la primire. Suma maximă pentru utilizarea cuponului este de 240 RON suma brută a coșului înainte de aplicarea reducerii. Poate fi folosit doar pentru produse individuale și nu pentru oferte de pachete sau alte oferte promoționale speciale. Utilizatorul cuponului se obligă să plătească taxele poștale și eventualele costuri suplimentare ale metodei de plată conform listei de prețuri valabile în prezent a magazinului online Karbonoir ©. Produsele primite la un preț special sunt destinate pregătirii imaginilor și implementării de publicitate și alte activități pentru creșterea vânzărilor, iar compania Karbonoir are dreptul de a utiliza proprietatea intelectuală pregătită ca parte a acestei achiziții, pentru utilizarea în scopuri proprii de marketing. . Prin utilizarea cuponului din magazinul online Karbonoir ©, ​​partenerul este de acord cu acești termeni.

5. Plăți

Plățile se fac la cerere de transfer sau. majorarea comisionului, dar numai dacă partenerul a atins plata minimă (150 RON). Perioada de facturare durează de la prima până la ultima zi a lunii. Dacă nu atingeți suma minimă de plată într-o lună, comisionul este transferat la totalul lunii următoare, până la atingerea sumei minime de plată. Platile se fac intre orele 10.-20. în luna curentă pentru luna precedentă.

Cuantumul comisionului convenit se calculează din valoarea netă a produsului comandat (adică valoarea produsului fără TVA). Aveți dreptul la un comision doar pentru vânzările finalizate cu succes. Pachetele nerevendicate și returnate nu sunt considerate vânzări finalizate cu succes.

Permitem plata comisioanelor în următoarele moduri:

 • Persoane juridice si persoane fizice cu s.p. deschis. – daca aveti o firma sau lucrati ca proprietar unic, putem plati suma comisionului conform facturii emise. Emiteți factura în același timp cu cererea de plată, pe care o depuneți în contul partener pe karbonoir.ro
 • Persoanele fizice au următoarele opțiuni pentru plata comisionului:
  1. Dacă sunteți student și aveți un statut valid de student: În acest caz, vă putem transfera câștigurile prin serviciul pentru studenți. Comisionul net câștigat va reprezenta suma brută a transferului prin trimiterea studenților, iar tu vei primi suma netă, după deducerea contribuțiilor percepute de serviciul studențesc. Suma va fi creditată la recomandarea dvs. de student la primirea unei cereri de plată pe care o trimiteți în contul dvs. de partener.
  2. Credit pentru achiziții în magazinul online Karbonoir: Puteți utiliza comisionul net câștigat ca reducere pentru achiziționarea oricărui produs din magazinul online karbonoir.ro
  3. Încheierea unui acord de cooperare: comisionul net câștigat reprezintă suma brută a plății dvs. Va trebui să declarați suma brută a plății printre câștigurile dvs. pentru anul în curs și să plătiți impozitul de la stat. Trimiteți cererea de plată în contul partener pe karbonoir.ro

6. Încetarea cooperării

Karbonoir d.o.o. poate, la propria discreție și fără alte obligații, să înceteze cooperarea cu un partener care nu a generat vânzări prin programul de afiliere de la confirmarea și înregistrarea cu succes în programul de afiliere până la o perioadă de 4 luni după aceea. Înainte de încetare, compania parteneră contactează și verifică și dacă există alte posibilități de extindere a cooperării, dar nu mai mult de 6 luni de la confirmarea cu succes a înregistrării partenerului.

În cazul în care partenerul încalcă regulile de utilizare, cooperarea cu programul de parteneriat al magazinului Karbonoir poate fi încetată imediat. Dacă proprietarul sau managerul programului de parteneriat consideră că cooperarea cu partenerul este în detrimentul Karbonoir în vreun fel, el își rezervă dreptul de a înceta cooperarea.

Partenerul poate, de asemenea, să înceteze cooperarea el însuși. El poate informa managerul programului de parteneriat despre acest lucru prin e-mail [email protected] Contul va fi închis în cel mult cinci (5) zile lucrătoare.

În cazul încetării cooperării, Karbonoir d.o.o. își achită obligațiile față de partener în cel mult șaizeci (60) de zile de la încetarea cooperării. Karbonoir d.o.o. în niciun caz nu este obligat să plătească sume mai mici de 150 RON.

Pentru partenerii aflați că au încălcat regulile de cooperare, Karbonoir d.o.o. nu este obligat să plătească comisioane.

7. General

Toți participanții sunt de acord că Karbonoir d.o.o. nu este responsabil pentru nicio investiție eșuată sau proiecte ale partenerilor realizate în cadrul participării la Programul de parteneriat comercial Karbonoir. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment termenii și condițiile generale, care vor fi întotdeauna disponibile pe paginile noastre.

8. Litigii juridice

Toți participanții la programul de parteneriat sunt de acord că toate disputele posibile vor fi rezolvate într-o manieră pașnică și consensuală. Dacă nu este posibilă soluționarea litigiului în acest mod, autoritatile romane sunt competente să le soluționeze.

Adăugați încă cel puțin lei 150.00 pentru a beneficia de transport gratuit!
Coșul tău este gol

Mergi la magazin să vezi produsele noastre

Achiziționarea săpunului negru Karbonoir, se poate realiza de pe site-ul partenerului nostru, eMAG.

Comandarea produselor Karbonoir, se poate realiza pe site-ul partenerului nostru, eMAG.