[email protected]   

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 RON

"Acneea m-a făcut să ratez cei mai buni ani din viața mea"

Vă rugăm să rețineți: această poveste a fost împărtășită de clienta noastră Petruța și aproape că a făcut ca toată echipa Karbonoir să plângă. Dacă ați experimentat vreodată acnee sau cosuri, ar trebui să citiți cu adevărat acestă mărturisire.
Sad

Coșuri & acnee = boală

Oamenii o numesc acnee sau coșuri. Bla, bla, bla, … eu o pot numi boală. Nu mi-a stricat numai pielea ci de asemenea, mi-a năruit încrederea, fericirea, tinerețea și nenumăratele momente  care ar trebui să fie cele mai bune zile din viața mea.

Da, am reușit să scap de ea acum, dar nu mă pot opri din a mă gândi la cât de multe consecințe au rămas asupra încrederii mele și a abilităților mele sociale.

Uneori trăiesc dominată de sentimentul că am scăpat de ea prea târziu.

Ați putea spune că exagerez, nu-i așa? 🙂 Ei bine, încercați să vă imaginați acest sentiment:

De fiecare dată când ieși afară, te simți stânjenit și incomod. Simți că pielea ta rea ​​este singurul lucru pe care oamenii îl observă la tine. Și începi să îți urăști viața.

De fiecare dată. Tu. Ești pe dinafară!

Dezgustător!

Ce credeți că s-a întâmplat în  momentul în care am devenit intimă cu cineva? Nu te poți relaxa niciodată, nu poți încerca și experimenta plăcerea. Te gândești doar la această boală care lasă o amprentă uriașă asupra ta. Este îngrozitor să trăiești așa.

Acne

200 € pentru un tratament pentru piele? E doar o nebunie.

Tortura mea s-a încheiat în urmă cu aproximativ un an, la scurt timp după ce am împlinit vârsta de 28 de ani.

Nici nu vreau să mă gândesc la câți bani câștigați cu greu am cheltuit până atunci. Remedii, balsamuri, pastile, spume, seruri … Mă îmbolnăvește!

Am comandat chiar și această cremă homeopatică „magică” din Maroc, care a costat 200 € și trebuia să fie o adevărată minune. Starea pielii mele nu s-a schimbat în bine deloc. Doar soldul contului meu bancar a reușit.

„E vina ei, cine dracu comandă o cremă pentru 200 €”, ai crede.

Ei bine, în asemenea situații oricine ajunge la momentul disperării, în a căuta soluția vindecătoare!

Destul de disperat în a încerca orice pentru a face aceste sentimente să dispară.

Și nici nu-mi pare rău pentru asta. Dacă aș fi renunțat atunci, nu aș putea găsi niciodată o soluție reală.

Un cadou de ziua mea care mi-a schimbat viața

Soacra mea deosebită, mi-a dăruit un cadou pentru a 29-a zi de naștere. Doar un alt săpun care trebuia să mă ajute. „Ei bine, acesta este negru, așa că cel puțin asta e altceva”, mi-am zis mie.

Acesta provenea de la o companie europeană de cosmetice naturiste, proaspăt inființată, care a ajutat mii de oameni din Europa ce prezentau afecțiuni ale pielii similare cu ale mele.

Când primești un cadou de la soacra ta, bineînțeles că nu o să îl arunci niciodată. 😅

Și, de asemenea avea un miros foarte plăcut, ceea ce m-a determinat să ii acord o șansă!

 
Acne skin

Săpun natural, realizat manual, pe bază de cărbune activ

Era un săpun negru ce conținea cărbune activat, realizat manual de Karbonoir – o companie de startup din Europa Centrală.

Black Soap

Acest cărbune foarte special funcționează ca un peeling moale – micro-elemente ale cărbunelui pătrund adânc în piele și absorb toate impuritățile și toxinele care au făcut ca pielea ta să se „comporte” greșit.

Uleiurile naturale aflate în componența săpunului, hrănesc pielea și o hidratează.

Practic, pornesc procesul natural de regenerare. Este necesar după o curățare atât de profundă.

„Este greu să îmi găsesc cuvintele pentru a descrie ce a însemnat pentru mine să-mi pot începe viața într-o zi cu o piele curată și nedeteriorată.

Oamenii care nu au experimentat niciodată lucruri de genul acesta, nu își pot imagina vreodată cum este să porți un costum de baie fără să fii jenat, pentru prima dată în viața ta.

Să poți să stai dezbrăcată în fața unei oglinzi și să te admiri cu adevărat, să te simți atractivă ...

În sfârșit, am obținut tot ce mi-am dorit în toți acei ani - și asta nu are preț ”.
mare

În sfârșit, în sfârșit, în sfârșit!

Când am folosit primul sapun negru Karbonoir, diferența pe pielea mea a fost …

MINUNATĂĂĂ!

Nu, acneea și cosurile nu au dispărut complet, nu fiți nebuni.

Începusem să arăt ca un adolescent care trece prin perioada pubertății…

În loc să par o victimă a ciumei din secolul al XIV-lea. (Fără glumă, așa se simțeau fața și corpul meu înainte.)

Soțului meu, colegilor și prietenilor mei nu le veneau să creadă ce se întampla în fața ochilor.

Așa că, următoarea dată am comandat 6 bucăți pe care să le ofer cadou tuturor celor care au probleme legate de piele. 😄 (Imaginați-vă cât de recunoscători sunt de fiecare dată.)

În concluzie, lucrurile se îmbunătățesc  cu fiecare utilizare!

"Când tatăl meu m-a văzut pentru prima dată după ceva timp, a spus că nu mă poate recunoaște. Bineînțeles că glumea, dar puteam vedea clar că abia își putea ține lacrimile, pentru că era atât de fericit pentru mine. Știa exact cât de greu mi-a fost în toți acei ani. "

Father's kiss

Așa că aș dori să vă mulțumesc încă o dată, vouă, echipa Karbonoir. (Știu că v-ați  săturat să  vă tot scriu, în fiecare săptămână. 😂) Așadar, împărtășirea poveștii mele este puținul pe care îl  pot face pentru voi, în semn de mulțumire.

Știu că exagerez, dar voi mi-ați salvat viața. Va multumesc de 100 de ori.

Singurul lucru de care îmi pare rău, este faptul ca voi, Karbonoir, nu ați existat înainte. Anii pe care i-am pierdut, sunt cu adevărat pierduți, dar măcar acum sunt fericită, căutând spre viitor!

– Petruța T.

Comentariile Karbonoir:

Astfel de experiențe sunt motivul pentru care continuăm să facem ceea ce facem. Mulțumim, Petruța.

Săpunul negru Karbonoir a ajutat deja sute de oameni cu afecțiuni ale pielii similare cu cele ale Petruței. Acnee, cosuri, dermatită, psoriazis, inflamații, …

Această poveste ne-a determinat să împărtășim acest mesaj cu toți oamenii care se confruntă cu aceeași problemă ca a  Petruței, și să-i ajutăm întru-un număr cât mai mare.

Pentru a vă ajuta să luați o decizie astăzi, am dedicat chiar o reducere de 10% în onoarea poveștii Petruței, despre o viață mai fericită.

Folosiți codul de reducere „ACNEPETRUTA” la finalizarea comenzii și primiți 10%  reducere din prețul săpunului negru Karbonoir.

 

De asemenea, vă invităm să ne împărtășiți printr-un email și povestea dumneavoastră. 

Întrebări frecvente despre săpunul negru Karbonoir

Acest lucru este complet normal atunci când vă curățați adânc pielea de toxine. După un timp, toxinele vor dispărea și nu veți mai simți această senzație.

 
 
 
 
 
 

Săpunul este natural și se dizolvă în apă, așa că ar trebui să îl păstrați departe de umiditate sau umezeala directă. Săculețul de pânză de in cu care vine împachetat este un loc minunat pentru a păstra săpunul (dacă îl mențineți la uscat), astfel încât să dureze cât mai mult.

Unii oameni experimentează acest lucru în primele două zile în care folosesc săpunul. Motivul pentru aceasta este că toate impuritățile și toxinele sunt trase la suprafață din straturile cel mai adânci ale pielii.

Ar trebui să continuați să folosiți săpunul – cărbunele activat vă va curăța în cele din urmă pielea, iar combinația de ulei de măsline și ulei de nucă de cocos va hidrata și va calma pielea.

Acest lucru diferă foarte mult de la persoană la persoană și depinde și de tipul de piele. Cu siguranță, trebuie să folosiți săpunul zilnic timp de cel puțin 14 zile pentru o îmbunătățire dramatică a pielii voastre. Cu toate acestea, după prima utilizare, veți observa deja că pielea dumneavoastră se simte uimitor.

Acest săpun este fabricat din ingrediente naturale și nu conține alcool, conservanți sau aditivi, deci este potrivit atât pentru copii cât și pentru bebeluși. Totuși, recomandăm acest săpun tuturor, cu o vârstă mai mare de 3 luni. Asigurați-vă că nu intră în contact cu ochii, deoarece provoacă o senzație de arsură. Dacă totuși se întâmplă, clătiți rapid ochii cu apă din ambundență

 
 
 
 
 
 
Sanja 3
Sanja 4
Karbonoir Selfie
Adăugați încă cel puțin lei 150.00 pentru a beneficia de transport gratuit!
Coșul tău este gol

Mergi la magazin să vezi produsele noastre

Achiziționarea săpunului negru Karbonoir, se poate realiza de pe site-ul partenerului nostru, eMAG.

Comandarea produselor Karbonoir, se poate realiza pe site-ul partenerului nostru, eMAG.