[email protected]   

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 RON

1 Săpun, 7 utilizări: Ușurează-ți călătoria!

1 sapun 7 utilizari

Și tu cari sticle de șampoane, balsamuri, geluri, spume de ras, demachiante în vacanță… care nu numai că ocupă mult spațiu 🙄 ci reprezintă și deșeuri inutile? Sau cumperi acele sticle mici reutilizabile în fiecare an? Fără sens! 🙅‍♀️ Anul acesta, uitați de toată această dezordine și de plasticul inutil, pentru că îl veți înlocui […]

Carii dentare si 5 alimente care sunt mai rele decat bomboanele

carii dentare

Fiecare copil știe că bomboanele sunt dăunătoare pentru dinți. Cu toate acestea, există alimente care ne pot deteriora dinții chiar mai mult decât zahărul din bomboanele obișnuite. În acest articol vă prezentăm 5 alimente care ar trebui evitate daca vrem să ne protejăm dintii de carii si alte probleme. (Bine, suntem doar oameni – dacă nu doriți să renunțați la aceste alimente în niciun caz, avem și câteva sfaturi la sfârșitul acestui articol despre cum puteți reduce impactul negativ al acestor alimente.)

Dermatita atopica : simptome si 5 remedii

dermatita atopica

Ce sunt acești solzi și cruste pe pielea bebelușului meu? Dacă într-adevăr este dermatita atopica, ce pot face în legătură cu aceasta? În articolul de mai jos, vorbim despre simptomele acesteia și rezumăm cele mai valoroase sfaturi din partea părinților.

Sângerarea gingiilor: 6 sfaturi pentru tratarea și prevenirea

sangerarea gingiilor

Scuipi sânge în timp ce te speli pe dinți? Acest lucru nu trebuie ignorat – în majoritatea cazurilor, sângerarea gingiilor este un simptom al gingivitei, care poate duce la pierderea dinților și la toate procedurile necesare și costisitoare. Gingiile hemoragice nu se vor rezolva singure, deci este important să luați măsuri cât mai curând posibil.

Stoarcerea coșurilor – a stoarce sau a nu stoarce….

cosuri

Stoarcerii coșurilor este aproape imposibil de rezistat, deși știm că acest lucru poate agrava starea și poate lăsa o cicatrice de lungă durată pe piele. Dar există de fapt vreun adevăr ascuns în acest instinct de a stoarce coșurile? Atingerea unui coș nu este cu adevărat cea mai bună decizie?

Adăugați încă cel puțin lei 150.00 pentru a beneficia de transport gratuit!
Coșul tău este gol

Mergi la magazin să vezi produsele noastre

Achiziționarea săpunului negru Karbonoir, se poate realiza de pe site-ul partenerului nostru, eMAG.

Comandarea produselor Karbonoir, se poate realiza pe site-ul partenerului nostru, eMAG.